Δημιουργία Επαγγελματικών Καρτών

Θέλετε να μοιράζετε τα στοιχεία επικοινωνία σας άμεσα στους πελάτες σας;  Είμαστε οι ειδικοί σε αυτό, καθώς αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα τον εξ ολοκλήρου σχεδιασμό και εκτύπωση των επαγγελματικών σας καρτών.  Δουλεύουμε με τα πιο σύγχρονα εργαλεία όπως: Adobe illustrator, In design και Photoshop.  Ένα καλαίσθητο λογότυπο, μια μικρή φράση με νόημα για την επιχείρησή σας, θα συνοδεύουν τα στοιχεία επικοινωνίας σας στην υψηλής ποιότητας κάρτα σας.

Μερικές από τις τελευταίες δουλειές μας στον τομέα των επαγγελματικών καρτών είναι ο σχεδιασμός των επαγγελματικών καρτών της εταιρείας meli mamas και της εταιρείας bio meli οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα της πώλησης μελιών πανελλαδικά αλλά και στο εξωτερικό.

Επιχειρήσεις που επίσης μας έχουν εμπιστευθεί τη δημιουργία της επαγγελματικής τους κάρτας είναι η Bee – Smart η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της εμπορίας μελισσοκομικού εξοπλισμού και η Bee – Farmer η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της εμπορίας αγροτικού εξοπλισμού με πανελλαδική εμβέλεια.

Ας Δουλέψουμε Μαζί

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΑΣ

Η διαδικασία του σχεδιασμού μιας ιστοσελίδας χωρίζεται σε πέντε μεγάλες φάσεις και διαρκεί από έναν έως τρεις μήνες χονδρικά.  1) Σχεδιασμός Ιστοσελίδας – 2) Κατασκευή Ιστοσελίδας – 3) Δημιουργία Περιεχομένου – 4) Δημοσίευση της Ιστοσελίδας – 5) Επίσημο λανσάρισμα ή εγκαίνια

Αρχίζουμε ;
2017-12-22T11:59:06+00:00

“Σημασία δεν έχει το δικό μου, αλλά το δικό σου όνειρο. Έχω την εμπειρία, τη γνώση και την ομάδα που μπορούν να το κάνουν πραγματικότητα.”

Πρόσφατα Έργα