Σχεδιασμός Λογότυπου

Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις

Τι πιο σημαντικό για το branding μιας επιχείρησης ή οργανισμού από ένα λογότυπο.  Ένα καλό λογότυπο πρέπει να είναι ιδιαίτερο, καλαίσθητο, ξεχωριστό και φυσικά να έχει σχέση με τον τομέα της επιχείρησης.

Εμείς διαθέτουμε την εμπειρία και γνώση για τη δημιουργία γραμμικών αλλά και 3d λογοτύπων.  Δουλεύουμε με τα πιο σύγχρονα εργαλεία όπως: Adobe illustrator, In design και Photoshop.  Τα λογότυπά μας είναι συμβατά για χρήση σε ιστοσελίδες, επαγγελματικές κάρτες, αφίσες, banner και ταμπέλες.

Πάντα με δημιουργική διάθεση, πρωτοπορία και καλαισθησία σχεδιάζουμε το λογότυπο που σας ταιριάζει.

Μερικές από τις τελευταίες δουλειές μας στον τομέα τον λογότυπων είναι ο σχεδιασμός των λογότυπων της εταιρείας meli mamas και της εταιρείας bio meli οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα της πώλησης μελιών πανελλαδικά αλλά και στο εξωτερικό.

Επιχειρήσεις που επίσης μας έχουν εμπιστευθεί τη δημιουργία του λογότυπού τους είναι η Bee – Smart η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της εμπορίας μελισσοκομικού εξοπλισμού και η Bee – Farmer η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της εμπορίας αγροτικού εξοπλισμού με πανελλαδική εμβέλεια.

Ας Δουλέψουμε Μαζί

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΑΣ

Η διαδικασία του σχεδιασμού μιας ιστοσελίδας χωρίζεται σε πέντε μεγάλες φάσεις και διαρκεί από έναν έως τρεις μήνες χονδρικά.  1) Σχεδιασμός Ιστοσελίδας – 2) Κατασκευή Ιστοσελίδας – 3) Δημιουργία Περιεχομένου – 4) Δημοσίευση της Ιστοσελίδας – 5) Επίσημο λανσάρισμα ή εγκαίνια

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ;
2017-12-22T11:25:03+00:00

“Σημασία δεν έχει το δικό μου, αλλά το δικό σου όνειρο. Έχω την εμπειρία, τη γνώση και την ομάδα που μπορούν να το κάνουν πραγματικότητα.”

Πρόσφατα Έργα